Tweetuphbg besökte HIF.

Igår kväll besökte vi HIF & Olympia och vilken kväll det blev! Värd var Claes Ohlsson som är ordförande och Tuan Nguyen som jobbar som webbredaktör.  Claes känner jag sedan många år genom vårt gemensamma arbete inom HFA. Tuan har jag följt ett par år på twitter.

Det var en ren glädje att få lyssna på dem båda. Två människor som brinner för det uppdrag de har, eldsjälar båda två. Claes pratade om historia, om klubbens bakgrund men också visioner och från vilket håll han kommer ifrån. Han poängterade medlemmarna som sina uppdragsgivare och det långsiktiga tänkandet och vilket ansvar som åligger honom. Tuan pratade arbetsområden och hur HIF specifikt använder sig av sociala medier idag. Att Tuan älskar sitt jobb var lätt att se. Verkligen rätt man på rätt plats måste jag säga. För sociala medier handlar inte om att uppdatera, länka upp och dela utan framför allt om kommunikation, om dialog och att lyssna in. Det gör Tuan fantastiskt bra. Samma sak gäller Claes. Inte bara med sin bakgrund och inställning men framför allt för sina visioner och mod. För det krävs mod att vara ordförande för en sådan förening som HIF. Det krävs mod att vara ordförande för en förening som förra året blev Svenska mästare, Cupmästare och Allsvenska mästare.

Det var mycket hjärta i föreläsningarna. Sånt imponerar på mig. Att brinna för det man gör men ändå vara så ödmjuk och öppen. Inför uppgiften, ansvaret och uppdragsgivarna. Stort på så många plan.

Stort tack till Claes & Tuan för att vi fick komma och för att ni tog er tid!

Claes Ohlsson

Tuan Nguyen

Susse Tinz och Marcus Friberg fikar.

Dimitrij och hans dotter. I bakgrunden syns även Mats son.

Jag blir fotograferad av ett proffs, Dimitrijs dotter.

Fika!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s